Në prag të ndarjes/ Bashkëshorti gjen fajin tek vetja, kërkon falje dhe bën një premtim të madh

0
147

Marseli është në prag të ndarjes me bashkëshorten dhe për këtë fajin më të madh e gjen tek vetja. Përpara se të kërkojë një tjetër mundësi, ai ka diçka për ti thënë nënës së fëmijëve të tij. #kanjemesazhperty

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here