Trump rrëzon Soros me një nënshkrim, do i mbyllë organizatat për katër vite

0
767

Ju mund të thoni ç’të doni për PresidentinTrump, por në të vërtetë ai është shumë dinak në elitat liberale, dhe atë çka bëri për George Soros, vërtetoi më së miri se ai është  BRILANT!

Jo vetëm që është  duke i mbajtur premtimin e tij por është duke i bërë të dyja palët të lumtura, për të reduktuar ndikimin financiar të grupeve private të interesit  veçanërisht në Uashington … Ai bëri që miliona dollarë që hodhi George Soros  për të bërë fushatë kundër tij në SHBB, të mos kishin asnjë vlerë.  Donald Trump tashmë ka  paraqitur  për të kandiduar president me FEC për vitin 2020! Duke parashtruar për kandidaturën me  FEC në vitin 2020, ka dhënë besa-besë, se do të hedhë poshtë të gjitha organizatat jofitimprurëse që  mund të ndikojnë në  zgjedhjet e 2020, në thelb mbylljen e Soros për katër vitet e ardhshme!

Nga Zero Hedge

Një dokument nga Komisioni i Zgjedhjeve Federale (FEC) tregon se Donald Trump ka ndërmarrë  disa hapa javën e kaluar për të hequr organizatat jofitimprurëse, duke i lënë ata të paaftë për të bërë fushatë kundër tij gjatë viteve të ardhshme të Presidencës së tij.

Me  20 janar 2017 transmeton standard.al në letër thuhet se  me anë të një njoftimi zyrtar për rizgjedhje, Donald Trump ka paraqitur formularin  tek FEC, ku ka folur në lidhje me  2  mënyrat të cilat do ti përdorë për të “siguruar përputhjen me Aktin Federal të fushatës zgjedhore”.  Kjo nuk, është veçse një parapritë e cila është ligjore, dhe i lejon Presidentit për të bërë këtë lëvizje. Barack Obama nuk e kishte bërë një gjë të tillë më parë. Duke e paraqitur (edhe në qoftëse nuk është një ofertë e njoftuar zyrtarisht) si kandidat, Trump do të jetë në gjendje për të koordinuar me PACS dhe organizata të tjera të ngjashme.

Më e rëndësishmja, është se organizatat jofitimprurëse nuk do të jenë më në gjendje që të angazhohen në “fjalimin politik”,  ku mund të ndikonte teorikisht në rezultatet e 2020  ne Zgjedhjet Presidenciale SHBA-së, ku qëllimi i vetëm i tyre do të ishte fitimi. Ky veprim në mënyrë efektive ndalon grupet e interesit të  nga krijuara nga  Nonprofits të cilat ata mund të kanalizojnë  më përpare qëllime  kundër iniciativa të Trump. Kjo ka të ngjarë të krijojë kaos për kundërshtarët politikë të Trump si George Soros, i cili  është i zhytur në sasi të konsiderueshme parash nga organizata të ndryshme jofitimprurëse me qëllim për t’iu kundërvënë qeverisë Trump. Si 501 (c) (3) organizatat do të jenë në përputhje me rregullat e FEC dhe mbetet për tu parë nëse do tu lejohet që të marrin pjesë në fjalimet politike apo jo.  Ec para Presidenti Trump! Tani të gjitha Liberalët mund të jetojnë në botë që ata donin!

conservativepost.com: Perkthyer nga standard.al

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here