LSI kundër koncensionit të shërbimit të laboratorëve

0
152

Propozimi për dhënien me koncension të shërbimit laboratorik ka ngjallur kundërshtime. LSI ka kundërshtuar edhe këtë koncension ndërsa laborantët i kanë kërkuar ministrit të mos preket sistemi laboratorik.

Lëvizja Socialiste për Integrim kundërshton procedurën për partneritetin publik-privat të shërbimit të laboratorëve. Në dëgjesën më ministrin e Shëndetësisë Ilir Beqaj kryetari i grupit të LSI Petrit Vasili shprehu rezervat lidhur me projektin e ministrisë.

Më herët grupet e interesit thanë se për këtë koncension askush nuk ka marrë mendimin e tyre dhe se ata nuk kanë asnjë informacion nëse u cënohet apo jo vendi i punës.

Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj tha se nuk mund të bëhet publik raporti i IFC pasi cënon procesin e koncensionimit.

Koncensioni i laboratorëve parashikon të marrë një fond prej 8 milion eurosh dhe do të zgjasë 10 vjet.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here