Provimi/ Gjuhë-Letërsia, ja përgjigjet e sakta për të gjitha tezat  

0
194

provimi maturaPergjigjet e sakta per te gjitha tezat do ti gjeni te plota në numrin e sotëm të gazetës Standard

Rreth 45 mijë maturantë i janë nënshtruar dje provimit të dytë të Maturës Shtetërore, Gjuhë-Letërsisë. Ky është provimi i parë që do të jetë një ndër 5 komponentët për të konkurruar për në universitet. Teza, sipas Ministrisë së Arsimit, nuk ka qenë e vështirë dhe provimi nuk është shoqëruar me ndonjë incident. Sipas MASH, në ditët e ardhshme do të shikohet nëse ka pasur parregullsi nga ana e administratorëve. Provimi i ardhshëm i maturës do të jetë në datën 9 qershor, ku maturantët do të testohen në provimin e tretë të detyruar, atë të Matematikës.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency