Flet Tomasova/Do ishit më afër BE, po mos kishit këtë problem  

0
169

tamasovaAmbasadorja ceke Bronislava Tomasova ka komentuar situatën politikë në Shqipëri duke theksuar polarizimin e shoqërisë dobëson pozitat e saj në integrimin në Bashkimin Europian.

“Jeni në dijeni se po përgatitet një raport progresi për Shqipërinë. Kemi theksuar se polarizimi i shoqërisë dobëson pozitat e saj. Do ishit më afër BE, po mos e kishit këtë problem”.

Më tej Tomasova, theksoi se në cdo vend ka pozitë dhe opozitë, por forcat politike bashkëpunojnë.“Politakanët të mendojnë më shumë për popullin”, tha Tomasova gjatë në një takim me studentë në zyrën e Bashkimit Europian në Shkodër.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency