Standard.al
Browsing Category

Pikante

Cun i mil Edi

   Nga Gëzim Saliu “Fajin e kanë kinezët”. Koncensionari , u vendos me shpatulla pas muri  fill pas grabitjes në Rinas dhe çdo…