Standard.al

Ngrihet edhe Berati, qytetarët rrethojnë KZAZ-në

0

Situatë e tensionit vazhdon në të gjithë Shqipërinë. Edhe në Berat rrethuar KZAZ nr 64 dhe ka përplasja mes mbështetësve të opozitës dhe policisë së shtetit. Turma kërkon të hyjë në KZAZ dhe të nxjerrë jashtë materialet e KZAZ

Bashkia e Beratit kerkon te zbatoje dekretin e presidentit Ilir Meta i cili anuloi 30 qershorin si daten e zgjedhjeve vendore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.