Standard.al

Del sondazhi…!!! 83 % e qytetarëve mendojnë se zgjedhjet janë blerë…

0

Pas përgjimeve të publikuar në gazetën më të madhe në Gjermani Bild, ka patur reagime të shumta nga klasa politike ajo e e medias dhe nga personalitete të rëndësishme në vend.

Por në emisionin Opinion u bë një sondazh për të marre edhe opinionin e qytetarëve shqiptarë pas publikimit të kësaj masakre elekroale nå Dibër

Pas përfunimit të sondazhit shifart tregonin së 83 për qind e shqiptërëve mendojnë se zgjedhjet u manipuluan.

Fotoja:

Image

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.