Standard.al

Bojkoti i studentëve vazhdon… Çfarë do të ndodh në ditët në vazhdim…?!

0

Bojkoti i studentëve vazhdon thuajse në të gjithë universitetet e vendit.

Kjo video vjen nga Fakulteti i Ekonomisë, UT dhe duket qartë se të gjitha klasat janë bosh. Kemi të bëjmë me nje Bojkot 100% të procesit mësimor nga studentet dhe pedagogët.

Bojkoti total ka ardhur vjen pas votimit që u bë në fakultet edhe u votua nga shumica e cilësuar e studenteve për ‘bojkot’.

‘Ky sqarim bëhet për shkak se Dekani i FEUT ka lajmëruar në media dhe online se ka rifilluar normalisht procesi mësimor dhe ne si student e përgënjeshtrojmë’, thonë studentët protestues.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.