Standard.al

Hoqi flamujt grekë në Livadhja e Aliko, arrestohet në kufi kreu i LSHB

0

Kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, Tahir Veliu dhe dy bashkëpunëtorët e tij Alban Mulaj dhe Burim Veliu, mbrëmjen e 6 Qershorit 2017, në orën 21:00, në pikën kufitare të Morinës janë arrestuar nga Policia Shqiptare dhe po mbahen nën arrest.

Këta persona kanë qenë të shpallur në kërkim sepse gjatë në datën 27 maj 2017, gjatë natës, në fshatrat Aliko e Livadhja, dyshohet se në bashkëpunim, kanë hequr dhe djegur flamurin grek, të vendosur para institucioneve të njësive administrative, duke bërë thirrje për urrejtje nacionale, krijimi i partive dhe shoqatave antikushtetuese, shpërndarja e shtypshkrimeve antikushtetuese.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.