Standard.al

Shumë seksi, aktores i ndalohen filmat

0

Në konceptin tradicional të kinematografisë, talenti dhe paraqitja janë dy ndër elementët kryesorë të të bërit karrierë.

Por ky nuk është rasti në Kamboxhia, ku një aktoreje të re dhe mjaft ambicioze iu ndalua për një vit pjesëmarrja në sheshxhirime nga Ministria e Kulturës me arsyetimin se “është shumë seksi”.

Aktorja 24-vjeçare, Denny Këan i është ndaluar aktrimi pasi autoritetet vendase “vlerësuan se ajo kishte thyer kodin e sjelljes”.

24-vjeçarja ka një profil në Instagram ku ndiqet nga më shumë se 300 mijë vetë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.