Financa ime

Bien çmimet për apartamentet, numri i blerjeve vazhdon të jetë i ulët

Nëse vite më pare apartamentet larg qendrës shiteshin me rreth 700 euro m2 ne sot jemi të detyruar që të bëjmë një ulje me...

Këshilla për sipërmarrësit e rinj, sfidat që duhen përballuar

Driçim ÇakaSot numri i sipërmarrësve të rinj është shumë i ulët, por përsëri ka vend për të investuar për “të guximshmit”. Një njeri me...

Procedurat për të filluar një biznes të ri, nga regjistrimi te pagesa e kontributeve

Punëdhënësi i pajis të punësuarit me librezën e kontributeve të sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore dhe e plotëson çdo muaj, në datën e pagesës së...

Si të integrohesh në tregun e punës

Çdokush prej nesh përpiqet çdo ditë për të gjetur një vend pune të ri, me kushte më të mira dhe me një rrogë më...

Të gjesh një vend pune, çfarë duhet bërë para se të japësh një intervistë

Driçim ÇakaTë rinjtë edhe pse e kanë të vështirë shpesh “ngecin” përpara një interviste duke u vendosur për ballë presionit që nuk i lejon...

Touch of Sun, shtëpia që u ka munguar deri tani shqiptarëve

Gjelbërim kudo, kënd lojërash për fëmijë, pishina me barin e saj, palestër dhe kinema, çmime të arsyeshme për këdo, na bënë që të interesoheshim...

Kryesore