Home Dosier Page 57

Dosier

Dom Nikollë Kaçorri, atdheu dhe kisha

Çelo HoxhaNë 28 nëntor 1912 nisi thurja e narrativës shtetërore shqiptare, e cila është rrëfyer e vazhdon të rrëfehet e shmangur nga boshti i...

Te fundit