Standard.al
Daily Archives

16 September, 2014

Ndizemi e shuhemi

Mihal Hanxhari  Emrin ia mësova shumë kohë pasi u njohëm. Quhej Eva. Shpesh më ka ndodhur që të shoqërohem dhe të kem marrëdhënie…

Përtej valëvet të kohës

Mitrush Kuteli                    Natë gushti                                I. Të vërtetën e së vërtetës, as unë s’di…