Wednesday, July 24, 2024
Home Mister Page 410

Mister

Zbulohet një planet i ri në univers

Një astronom i Universitetit të Havait ka arritur të kapë imazhet e formimit të një planeti rreth një ylli. Trupi qiellor është quajtur 'LkCa...

Gjen një “njeri” në vend të bimëve

Bujku kinez nga provinca e Langzhong, Zheng Dexun, deshi të nxirrte nga toka një rrëzë bime fkeeceflower, por në vend të një rrëze ai...

Dhjetori 2012, fenomeni që ndodh një herë në 824 vjet

Është sigurisht muaji dhe viti më shumë i diskutuar në historinë e njerëzimit. Kurrë më parë një muaji si dhjetori i sivjetshëm, nuk i...

Një UFO u rrëzua në Japoni

Është njoftuar se oficer të lartët ë marinë luftarake japoneze, kanë publikuar fotografinë e parë të UFO-s që u rrëza para pak ditësh në...

Nostradamusi ka parashikuar krizën në Greqi Duket...

Nostradamusi ka parashikuar krizën në Greqi  Duket se fati i Greqisë ishte parashikuar kohë më parë. Ja cilat janë disa nga parashikimet e Nostradamusit1. “Në...

21 dhjetor 2012, dilema nëse do të jetë fundi i botës

Kalendari Maja fillon në vitin 3114 para erës sonë. Qytetërimi Maja besonte se ai përfaqëson “rendin aktual të botës” dhe ai vazhdon në 144...

Kryeministri i Rusisë, Medvedev: Alienët janë mes nesh

Shumë shkencëtarë kanë folur për praninë e alienëve, shumë studiues të tjerë gjithashtu kanë pranuar ekzistencën e tyre, por kurrë s’ka ndodhur që një...

Njerëzit që kanë parashikuar ngjarjet historike mijëra vjet më parë

URSULA SOUTHIEL (1488-1561) Një pjesë e mirë e jetës së Ursula Southiel, njohur më mirë me emrin "Nëna Shipton", është e mbuluar nga misteri. Legjenda...

Cilët janë fëmijët “gjeni” të cilët sundojnë botën

Shpesh emrat e tyre bëjnë lajme nëpër gazeta dhe mediat e gjithë botës, por si mund ta dallojmë një gjeni të vogël nga një...

Fundi i botës nuk është në dhjetor

Fund të botës në fund të dhjetorit të vitit 2012 nuk do të ketë, kumtoi NASA në internet faqen e saj. "Në vitin 2012...

Te fundit