Berisha publikon librin: Korrupsioni Transnacional dhe Kultura e Mohimit’

0
111

Nga Sali Berisha

Një libër në Amazon.

Të dashur miq, libri “Korrupsioni Transnacional dhe Kultura e Mohimit- Rasti i ish-kryeministrit të Shqiperisë Sali Berisha: Nga non-grata në SHBA dhe BM, tek persekutimi politik ilegal”, gjendet tani në Amazon.com si një e-book (Kindle).

Është vendosur çmimi më i ulët i mundshëm 1,99$ mbasi platforma nuk pranon produkte pa çmim, dhe të ardhurat e krijuara nga shitja do t’i kalojnë “Fondacionit Fëmijët Shqiptarë”. Ftoj bashkëkombësit tanë në SHBA, Mbretërinë e Bashkuar, Kanada, Australi dhe kudo që ndodhen në emigracion dhe diasporë të shpërndajnë këtë libër tek miqtë e huaj të tyre dhe të Shqipërisë, që ata të njihen me të vërtetën se çfarë po ndodh në vendin e tyre, me njërin prej kombeve më perëndimore. Në rrafshin politik, një diktaturë për instalimin e saj të plotë duhet të ndërmarrë: Arrestimin e liderit të opozitës dhe nxjerrjen jashtë ligji të partisë kryesore të opozitës. Me ndihmën e korrupsionit transacional, të parën, kreu i narkoshteti të Shqiperisë Edi Rama e ka realizuar, për të dytën ai po bën gjithçka që ta realizojë.

Dear friends, the book “TRANSNATIONAL CORRUPTION AND CANCEL CULTURE – THE CASE AGAINST ALBANIAN EX-PM SALI BERISHA: From US and British non grata to political illegal court prosecution,” is now available on Amazon.com as an ebook (Kindle).

The book’s price has been set at the lowest, $1.99 (since this platform does not allow placement of free products) and the revenue generated from sales will go to the Albanian Children Foundation.

I urge the Albanians in America, Great Britain, Canada, Australia, and everywhere in the Diaspora to distribute this book to foreigners so that their friends and those of Albania will know the truth of what is happening in their country, one of the most pro-Western nations in the world. There are two steps to establishing a dictatorship: the political arrest of the opposition leader and the outlawing of a country’s main opposition political party. The first with the support of transnstional corruption had happen and for the second the head of Albania’s narco state Edi Rama is doing every effort.

Image

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here