E pabesueshme! 45 mijë letra kundra Ismail Kadaresë nga shqiptarët që të mos marrë NOBEL!

0
546

E tmerrshme, lemeritëse më shumë se  çmënduri kombëtare, sipas Roland Qafokut, kundër Këtij njeriu ( në fakt gjeniu) paskan vajtur në Suedi 45000( dyzetëepesëmijë) letra!!“- shkruan artisti i njohur Mevlan Shanaj.

Shpirtkëqinjë dhe ziliqarë. Por kjo është e vertetë e dhimbshme për një popull me 3 milionë e kusur shqiptarë që turren duke nisur letra në Suedi kundër shkrimtarit të tyre.

E pabesueshme! 45 mijë letra kundra Ismail Kadaresë nga

E pabesueshme! 45 mijë letra kundra Ismail Kadaresë nga

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here