DailyExpress: Trafikantët shqiptarë kanë bashkëpunëtorë në Britani, nuk ndalen kalimet me gomone

0
117

Gazeta britanike “Daily Express” është ndalur sërish tek kalimi i emigrantëve të paligjshëm në Britani. Pas një investigimi të kryer, rezulton se trafikantët e klandestinëve që hyjnë ilegalisht në Britani po vazhdojnë aktivitetin e tyre, pavarësisht paralajmërimeve.

Sipas DailyExpres nga telefonatat e regjistruara janë zbuluar edhe detaje të aktivitetit kriminal, ku edhe u mësua se marron 3500 paund për një person për kalimin në Kanal, ndërsa sqarohet se kanë bashkëpunëtor në Mbretërinë e Bashkuar.

Artikulli përshkruan se një prej personave të kontaktuar nga gazetarët ishte i gatshëm të kontrabandonte fëmijë të pashoqëruar në Britani dhe ofroi zbritje çmimi prej 500 paund për një djalë pesëmbëdhjetë vjeçar.

Duke u paraqitur si të afërm të një familjeje shqiptare që dëshiron të vinte në Angli, gazetarët kontaktuam me disa trafikantë që reklamonin shërbimet e tyre në mediat sociale.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here