Këto janë dy shenjat me më shumë fat për muajin Mars!

0
943

Ujori

Sezoni i Ujorit mund të ketë kaluar prej kohësh, por kjo nuk do të thotë se festa ka mbaruar. Në fakt, këtë muaj, ju mund të jeni në një vend edhe *më të mirë* sesa ishit më parë. Ndërsa Afërdita dhe Marsi takohen te Ujori saktësisht në 0 gradë, është e qartë se jeni të bekuar. Këtë muaj, ju ndiheni të emocionuar për të qenë ai që jeni dhe jeni gati të rrezatoni nivelin e besimit që përputhet me potencialin tuaj të vërtetë. Sa më shumë të mësoni se si të shpreheni, aq më shumë të tjerët do të kuptojnë se si t’ju duan. Ndani të vërtetën tuaj, edhe kur ju dhemb.

Peshqit

Muaji mars fillon me diellin tek Peshqit, duke ju zhytur plotësisht në botën tuaj private të ëndrrave. Gjatë kthimit tuaj diellor, ju jeni duke u rilidhur me spiritualitetin, krijimtarinë tuaj dhe ndjenjën tuaj të vetvetes. Ndërsa festoni pikat tuaja të forta, po mësoni gjithashtu se si të nderoni dobësitë tuaja, sepse të qenit i papërsosur është gjithashtu ajo që ju bën të bukur. Lërini javët e ardhshme të përqendrohen në evolucionin tuaj të vetvetes, sepse nuk jeni i njëjti person që ishit vitin e kaluar. Tani, ju jeni më vetvetja se sa keni qenë ndonjëherë.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here