Braçe në një vijë me opozitën se si Rilindja ‘vrau’ bujqësinë, Bregu: E vetmja pikë ku nuk bie dakord është se situatën e ndryshon PS!

0
83

Ditën e sotme përmes një statusi në Facebook, ish-zv.kryeministri Erion Braçe mori rolin e opozitarin kur deklaroi se politika fiskale në vitin 2018 vrau bujqësinë dhe jepte shembullin sesi PS-ja duhet ta shpëtojë.

Pas statusit të Braces, ka reaguar ish-kandidati për deputet i LSI-së Vojo Bregu, i cili shkruan se është dakord me deputetin, por vetëm në një pikë është kundër, se PS-ja mund të nfryshojë situatën e Bujqësisë në vend.

Dakort me çdo shqetësim të ish-zv.km!
Kemi më shumë se 4 vjet që i kemi ngritur këto probleme, kudo ku kemi pasur mundësi, por askush në qeveri nuk ka bërë as lëvizjen më të vogël për të rregulluar diçka.
E vetmja gjë që nuk jam dakort, është fakti që ky nuk është problem i PSSH, aq më shumë të zgjidhet prej PSSH, kur ka pasur gjithë kohën e mjaftueshme që këto problematika në bujqësi ti zgjidhte.
Gjithësesi koha po na jep të drejtë, dhe fakti që ish zv.km po vjen tek qëndrimet tona është për tu përshëndetur.
Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here