Të rinjtë e LSI shpërndajnë fletushka ku i bëhet thirrje qytetarëve: Mos e votoni simbolin e korrupsionit Alqi Bllako

0
5

Të rinjtë e LSI në njësinë nr.1 kanë shpërndarë fletushka në zonën e Ali Demit ku kërkojnë qytetarëve që të mos votohet Alqi Bllako. Bllako i rënditur i 17 në listën e PS duke lënë pas dhe emra të njohur të socialistëve kandidon në Tiranë pikërisht në njësinë numër 1. Ish-sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Mjedisit i përmendur dhe në aferën e incerenatorëve. ‘Jo korrupsionit të Alqi Bllakos’ shkruhet në fletushkat e shpërndara nga të rinjtë e LRI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here