“Shëndetësia falas rezultoi një mashtrim kriminal!”, Grisejda Myslimi: Keqqeverisja i preku deri në “kockë” shqiptarët

0
2

Drejtuesja politike e LSI, për Vlorën, Grisejda Myslimi ka ndarë një video në llogarinë e saj në Facebook, ku shprehet se shëndetësia falas rezultoi një mashtrim kriminal.

“Ndihma nga shteti ka qenë zero.Prandaj më 25 Prill, Vlora do të votojë ndryshimin, LSI numrin 6! Shëndeti publik do të jetë detyra jonë parësore. Nesër në qeverisje, LSI do të përmirësojë kushtet në spitale, do luftojë korrupsionin tek mantelbardhët, do ulë çmimin e ilaçeve dhe do t’ju shërbejë me përulësi qytetarëve”, shkruan bashkangjitur videos Myslimi.

 

Postimi i -plote

Shëndetësia falas rezultoi një mashtrim kriminal! Keqqeverisja i preku deri në “kockë” shqiptarët.
Shëndetësia falas rezultoi një mashtrim kriminal! Keqqeverisja i preku deri në “kockë” shqiptarët.
Kostoja tepër e lartë dhe e papërballueshme e trajtimit të COVID-19 në shumë raste rezultoi në fatalitet. Ndërkohë që mijëra familje me të ardhura të pamjaftueshme kanë hyrë në borxhe.
Ndihma nga shteti ka qenë zero.
Prandaj më 25 Prill, Vlora do të votojë ndryshimin, LSI numrin 6!
Shëndeti publik do të jetë detyra jonë parësore. Nesër në qeverisje, LSI do të përmirësojë kushtet në spitale, do luftojë korrupsionin tek mantelbardhët, do ulë çmimin e ilaçeve dhe do t’ju shërbejë me përulësi qytetarëve. Sepse për LSI prioritet është mbrojtja e shëndetit dhe jetës së çdo shqiptari.
VOTO VAJZËN E VLORËS!
VOTO LSI!🌹 VOTO NUMRIN 6️⃣!🌹
LSI 3️⃣ MANDATE TË SIGURTA NË VLORË!🌹
#GrisejdaMyslimi #02

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here