Meta: Patronazhistët, tregues i partisë-shtet. Zgjedhjet e 25 prillit vendosin për 100 vitet e ardhshme

0
3

I ftuar sot në studion e televizionit “6+1 Vlora”, presidenti Meta tha se: “Patronazhistët nuk janë një tregues pozitiv për një shoqëri everopiane dhe të lirë. Ky është tregues  partisë shtet. Është e papranueshme. Shqiptarët duan ndryshimin dhe do votojnë ndryshimin. Shqiptarët nuk votojnë kriminelët, ato i urrejnë ata. Do jenë zgjedhje historike. Nuk duhet të harzhojmë shumë kohë me qendrimet e ambasafdorëve. Duhet të apleojmë te qytetarët shqiptarët që të ushtrojnë të drejtën e tyre. Kjo është një mundësi e jashtëzakonshme, por ëhstë një mundësi jo për 4 vjet, por për 100 vitet e ardhshme.”

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here