Ja ku do të festojë, Monika Kryemadhi nëse do t’i fitojë zgjedhjet e 25 prillit

0
2

Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi, gjatë një interviste të dhënë në emisionin ‘Me Xhaxhiun’ në FaxNews, u pyet se ku do të festonte më 26 Prill nëse shpallejt fituese në zgjedhje.

Kryemadhi u shpreh se do të donte të festonte me të gjithë drejtuesit e LSI-së në qarqe, ku distanca dhe angazhimet në fushatë ka bërë që most a pijnë më bashkë kafen e mëngjesit.

 

Xhaxhiu: Ku do të festoni nese do fitoni më 25 Prill?

Kryemadhi: Unë zakonisht nuk para festoj, por jam një personazh që dikur më pëqlenin festat. Do të dëshiroja që festa më e madhe do të ishte me djemtë dhe vajzat që drejtojnë LSI-në në qarqet e vendit. Jam shumë njerëz që e ndiej mungesën e tyre, pasi pinim kafen e mëngjesit ndërsa tashmë janë shpërndarë në të gjithë vendin.

Xhaxhiu: Ku do të ngujoni nëse humbni më 26 Prill?

Kryemadhi: Ajo çfarë ndiejmë ne është e patjetërsueshme. Ngujimi im do të ndodhte nëse nuk do të arrinim të mbanim premtimet tona.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here