Çdo derë po hapet për të mirëpritur ndryshimin’/ Bushati: Largojmë hajdutët më 25 prill

0
1

Drejtuesi politik i PD në qarkun e Shkodrës ka vijuar takimet me banorët e Lugoçezmes, ku ka theksuar se çdo derë po hapet për të mirëpritur ndryshimin.

Postimi i plotë i Helidon Bushatit: 

Në Lugoçezme. Çdo derë po hapet për të mirëpritur ndryshimin.

Pas 25 Prillit, bijtë dhe bijat e kësaj lagje do të trokasin sërish në shtëpitë e tyre.

S’do të kenë biletë kthimit mbrapsht këtë herë. Sepse Shkodra ka vend për ju, e jo për horat. Sepse dielli po ndriçon sërish për Shkodren, falë jush.

Largojmë hajdutët me 25 Prill. Fitorja e Shkodrës ka nevojë për secilin prej jush.

#VotoniPartinëDemokratike

#Me25PrillFitoreHistorike

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here