Skandali i të dhënave personale, SPAK zbarkon në zyrat e Lapsi.al

0
2

Prokuroria e Posaçme Kundër Krimit dhe Korrupsionit (SPAK) ka zbarkur në orët e mesditës në zyrat e medias Lapsi.al.

Zbarkimi në këtë media ka ardhur pas publikimit të skandalit të përdorimit të të dhënave personale të 900 mijë qytetarëve nga Partia Socialiste për qëllime elektorale. Në këtë database janë përfshirë edhe të dhëna sensitive që kanë të bëjnë me qendrën e punës të qytetarëve në dative, numrin e tyre të identitetit deri te numri I telefonit. Madje në këtë database janë përfshirë edhe vetë preferencat politike të drejtuesve të lartë të institucioneve shtetërore në këtë rast edhe të prokurorëve, duke përfshirë drejtuesin e SPAK.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here