SHBA: Kemi investuar 1.5 miliardë € në Shqipëri, ju mbështesim fuqimisht

0
1

Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë, Yuri Kim shprehet se SHBA mbështesin fuqimisht përpjekjet për përmirësimin e qeverisjes dhe konkurrencës në Shqipëri.

Kim thekson se BERZH ka investuar në Shqipëri 1.5 miliardë €, përfshirë 854 milionë € në projekte aktuale.

“Diskutim i mirë sot me M.Colangeli, drejtori i ri për B.Perëndimor i BERZH. SHBA janë aksioneri më i madh i BERZH, themeluar në 15/4/91 për të ndihmuar ish vendet komuniste në rindërtim. Në Shqipëri BERZH ka investuar gjithsej 1.5 miliardë €, përfshirë 854 milionë€ në projekte aktuale.

SHBA mbështesin fuqimisht përpjekjet për përmirësimin e qeverisjes & konkurencës në Shqipëri; fuqizimin e zgjerimit të energjisë & nxitjen e integrimit rajonal të Ballkanit Perëndimor” shkruan Kim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here