Gjoba 110 milionë euro për Becchetin dhe Rama…

0
1

Humbja e gjyqit të shtetit shqiptar me biznesmenin italian Francesco Beccheti në shumën 110 milionë euro mbetet një rast korruptiv i qeverisë shqiptare. Karakaturisti Bujar Kapexhiu e portretizuar mjeshtrisht lojën e kryeministrit duke mbushur thesin e Becchetit nga paratë e buxhetit të shqiptarëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here