Zyrtare/ Ja si do të jetë fleta e votimit për zgjedhjet e 25 prillit

0
34

KQZ ka miratuar fletën e votimit për zgjedhjet e 25 prillit 2021. Ajo do të jetë në përmasat. 29.7. X 60 dhe do të jetë me emra dhe do të jetë fletë votimi horizontale. Celibashi ka kërkuar 1 orë kohë për të ndryshuar logon e FRD.

Celibashi: Fleta e votimit do të jetë e përshtatur sipas numrit të kandidatëve, madhësisë së fondit dhe siglizimet e logove.Për çdo qark mënyra e të shkruarit, fondi dhe karakteristika teknike të shkrimit do të varen nga numri i kandidatëve për çdo qark.Vendimi hyn në fuqi menjëherë kundër tij mund të bëhet ankim në KAS brenda tre ditëve.

PS kishte kërkuar variantin e fletës së votimit me numra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here