Plas keq debati në studio, Marku- Bolinos: Është turp intelektual të mbrosh një qeveri që shemb Teatrin Kombëtar

0
4

Partia Demokratike është në procesin e zgjedhjeve të brendshme për përzgjedhjen e kandidatëve në kuadër të zgjedhjeve të përgjithshme të 25 prillit në vendin tonë.

Panelistët  ne ‘Open’ ne Top Channel po debatojnë nëse kjo listë mund të sjellë përçarje në Partinë Demokratike

. Një debat u zhvilluames pedagogut Mark Marku dhe Carlo Bolinos. Debati nisi kur Bolino kritikoi procesin e zgjedhjeve të kandidatëvetë PD-së.

Pjesë nga debati:

Marku: Shikoni procesin në Partinë Socialiste. Ai i zgjedh edhe nga ngjyra e flokëve që atij i pëlqejnë.

Bolino: Partia Demokratike duhet të sjellë një alternativë më të mirë se PS.

Marku: Është turp të kundërshtosh një proces të tillë. Këtë duhet ta bëjë edhe PS-ja.

Bolino: Nuk turp në opinione.

Marku: Është turp intelektual të mbrosh një qeveri që shemb Teatrin Kombëtar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here