Goxhaj: Ja sekreti si dhe pse i mbajnë shifrat e shtrimeve dhe infektimeve në mesataren e 150 dhe të vdekjeve me 3-4

0
120

Nga Avokati Altin Goxhaj

 

PËRDERISA ROBTË KANË FRIKË TË SHTROHEN
(pra dhe të bëjnë tamponin),
SI I MBAJNË MBUSHUR SPITALET
DHE NXJERRIN ÇDO DITË SHIFRAT FIKSE ÇDO DITË
±150 të infektuarve,
±150 të shtruarve,
± 3 të vrarëve
TË COVID19(84) ÇDO DITË?

Të shkretët të shtruar në 2 spitalet Covid!

Ngaqë askush s’pranon të shtrohet
(se i ka zënë tmerri, sdms tani që po i bëjnë dritaret me hekura si në burg),
si ia bëjnë për të mbajt numrin absurd të pandryshueshëm mesatar ±150
(±150 të infektuar / ±150 të shtruar / ±3 të vdekur (pra 1/50veta) / ditë a thua se Virusi punoka me plan si makinë 1 me 1, dmth 1 i infektuar infekton gjths veç 1 person dhe kjo ndodh prej qindra ditësh!)?,

Mos po i mbajnë me dhunë ata që duhet të dilnin & po i marrin me detyrim ata që s’kanë fuqi të rezistojnë dhe s’duan të shtrohen?

Po me nr e planifikuar të të vrarëve “me covid” si ia bëjnë? Ku i gjejnë? E sajojnë me kompjuter apo funksionon si ruleta ruse ku në vend të plumbit shërben intubimi?

Në fakt refuzimi i njerëzve për tu shtruar në spital
(që u duket si thertore ku rreshtohen në pritje të kasapit, apo si lojë e ruletës ruse),
ka reduktuar në ekstrem numrin vullnetar të atyre që kërkojnë ndihmë prej simptomave për tu testuar dhe që shërbenin si kontigjent për të mbajt të pandryshueshëm nr absurd prej ±150 vetash mesatarisht në ditë!

Por refuzimi i njerëzve për tu shtruar (për pasojë edhe tamponuar), po rrezikon rëndë planin e Qeveriut për të bërë karantinën e planifikuar madje dhe vendosjen e maskave me detyrim në rrugë dhe më pas dhe vaksinat gjoja “të gripit stinor” dhe kur të dalin edhe ato anticovid, me deytrim sipas PLANIT të PLANdemisë, siç e kërkon PD dhe Lyli i Soros për llogari të Ramës dhe Sorosit!

NË FAKT REZUZIMI I SHTRIMIT NË SPITAL PO FUNKSIONON PA DASHJE EDHE SI BARRIERË PËR TË PENGUAR MASKAT ME DEYTRIM, KARANTINËN, MASKAT!
Efekti Domino në të dy anët!!!

EFEKTI DOMINO I PLANDEMISË:
Edhe Qeveria e Soros me mbështetjen e Opozitës së Soros që ju duhet të vendosin në fillim maskat me deytrim në rrugë (pasi ja dolën ti detyrojnë prindërit e pafuqishëm) dhe pas tyre justifikojnë karantinën, dhe më pas 2 vaksinat, atë të shpejtën e gjoja gripit stinor dhe më pas po pranuan atë, kollaj atë të anticovidit me detyrim! Pra nëse bie dominoja e parë e fëmijëve në shkolla, shkohet drejt të dytës të maskave në rrugë, e më pas kollaj karantinat dhe vaksinat!

EFEKTI DOMINO I ANTIPLANDEMISË:
Nëse njerëzit refuzojnë të shtrohen në spital janë të detyruar të refuzojnë edhe tamponin që të mos vendosen para detyrimit të dhunshëm për tu shtruar apo për të shtruar të afërmit! Por nëse spitali boshatiset, dhe për pasojë edhe vdekjet me etiketë Covidi pakësohen! Atëhere si do justifikohet maska në rrugë? Karantina? Vaksina 1, Vaksina 2? Vetë PLANdemia???

Ndaj dhe shifrat e infektimeve dhe vdekjeve ose po sajohen me kompjuter ose po marrin në qafë robtë duke i shenjuar dhe testuar mes punonjësve të administratës ose po i mbajnë krevatet me ata që duhet të kishin dalë dhe rrezik prej tyre del edhe shorti i ruletës ruse!

Kjo më kujton diçka midis Kampeve Naziste të Shfarosjes (ku pushkatonin 1/10 veta kujt i binte 10ta) dhe atyre vietnamite kur mbanin robërit amerikanë dhe zbaviteshin me ruletën ruse..

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here