Legjendës së futbollit i humb objekti me vlerë që e ka pasur gjatë gjithë karrierës: Nëse dikush e gjen premtoj se do vij personalisht ta marr

0
115

Legjenda e futbollit, Francesco Totti i është drejtuar me një thirrje qytetarëve të Romës pasi ka humbur orën ‘Rolex’ me të cilën ka qenë i lidhur gjithë karrierën e tij.

“Djem, kam humbur orën time me të cilën kam qenë shumë i lidhur dhe kam ndarë tërë karrierën time. Ju bëj thirrje të gjithëve me shpresën se mund ta gjeni. E di që është pothuajse e pamundur, por përpjekja nuk bën dëm. Është një Daytona çeliku me një fushë të bardhë dhe në rrip ka dy pllaka me shkronjën C (Cristian dhe Chanel). Ju falënderoj paraprakisht dhe ju lë një adresë: 348 8888940. Ju premtoj se do të vij personalisht ta marr,” është mesazhi i Tottit.

  • foto galeri
Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here