E rëndë! Gjendet një foshnjë e varrosur gjallë, momenti emocionues kur fshatarët e shpëtojnë…

0
23

Një foshnjë e porsalindur e varrosur për së gjalli në Indi, është shpëtuar nga fshatarët të cilët panë këmbët e tij mbi dhe.

Fashatarët dëgjuan klithje e djalit të vogël dhe filluan të gërmonin tokën. Nga pamjet e videos shihet një fshatar i cili po përpiqej në mënyrë të dëshpëruar për të nxjerrë fëmijën nga dheu. Pasi e nxorri foshnja ishtë i mbuluar nga pluhuri. Fëmija ishtë pa lëvizur për disa momente dhe fshatari kontrollon nëse po merr frymë.

Bebi më pas fillon të tundë krahët dhe këmbët. Fshatarët e dërguan në spital dhe mjeku që po kuron fëmijën u shpreh se është në gjendje të qëndrueshme, por do vazhdojë të mbetet nën mbikqyrje.

Nuk dihet për sa kohë fëmija mund të ketë qenë i varrosur. Një grua e atij fshati është zotuar për ta birësuar fëmijën dhe ky është një gjest i mrekullueshëm.

Nuk dihet pse fëmija ishte varrosur ose për sa kohë ishte hedhur atje.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here