EDITORIALI/ Heshtje varri nga treshja e ambasadorëve. A mendoni se SHBA, BE dhe OSBE e pranon dhunën ndaj artistëve, aktivistëve dhe gazetarëve?!

0
2

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here