Agron Tufa: Ç’mund të presësh nga një popull që në vend të doktor Kosovës zgjodhi agjitatorin Veliaj

1
4

Nga Agron Tufa

 

Ç’të presësh nga një popull që midis një doktori të nderuar si Halim Kosova dhe një militanti agjitator, ala komsomols, Veliaj, zgjedh agjitatorin? Pse kjo zgjedhje? Prirje e brendshme mazokiste, si duket. Sepse thellë-thellë ky popull nuk ka pasë nevojë për ilaçin, balsamin për shërimin e plagëve, por për prirjen e brendshme perverse ta rrahin në dru e ta heqin zharg rrugëve, si lavire.

Tani e korrët atë që mbollët – teorikisht e praktikisht – Diktaturën fashiste të bijve të komunizmit!

Zhdukja e Teatrit Kombëtar ku zhvilluan gjyqet komuniste ndaj intelektualëve nacionalistë, është sindroma e kriminelëve që zhdukin gjurmët e krimit, për t’u mbivendosur atyre kulla rrokaqiejsh për bizneset e tyre!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here