Artur Çani ‘plas bombën’: Po fshihet e vërteta, dhjetor 2019-prill 2020 në Shkodër 256 të vdekur, vetëm 40 u dihet diagnoza

0
14

I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, gazetari Artur Çani informoi se në Shkodër në periudhën Dhjetor 2019 dhe deri në 15 prill 2020 kanë vdekur 256 vete, nga të cilët 151 kanë vdekur në shtëpi, nuk dihet arsyeja dhe 40 thuhet që kanë pasur sëmundje më parë.

Çani: Sa veta kanë vdekur na janar-prill gjithsej? Nuk e di, nuk na e thonë njeri. Vetëm në Shkodër kanë vdekur 256, ku vetëm 40 u dihet se nga kanë vdekur në spital. Unë jam duke u marrë me këtë çështje. Dhjetor 2019 dhe deri në 15 prill 2020, në qytetin e Shkodrës kanë vdekur 256 vete, nga të cilët 151 kanë vdekur në shtëpi, nuk dihet arsyeja dhe 40 thuhet që kanë pasur sëmundje më parë. Nuk dihet nëse këta persona kanë pasur Covid-in që ua ka përshpejtuar vdekjen apo kanë vdekur natyralist. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here