Covid-19 në Shqipëri/ Poetja Açka: Të varfërit janë viktima të vërtetë të situatës

0
16

Në një lidhje për emisionin 306 gradë në RTV Ora, poetja Flutura Açka u shpreh se viktimat e vërteta të koronavirusit janë të varfërit pasi nuk kanë kushtet minimale për ta përballuar këtë pandemi.

Flutura Açka: ”Viktimat e vërteta të koronavirusit janë këto shtresa. Ata jetojnë në kushte më pak të favorshme, në shtëpira me kushte jo higjenike, nuk kanë kushtet elementare të higjienës.

Është e kushtueshme të mbash kushtet e higjienës, qoftë edhe të bësh dush disa herë, me maska, gjithçka është kosto. Që nga dezifektanët që u rritën në mënyrë galopante në Shqipëri.

Këto janë njerëzit më të ekspozuar, duhet të dalin për bukën e gojës në rrugë.

Gjithë këto elementë i kthejnë ata në viktima të vërteta, dhe mendoj se ata janë viktimat e vërteta.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here