Kur shoh njerëzit rrugëve, them me vete ‘e tmerrshme që nuk e dinë ç’bëhet në Infektiv….

0
13

Kur më duhet të lëviz në Tiranë, për të ardhur në Shërbim Infektiv dhe shikoj njerëzit në rruggë, them me vete: Eshtë e tmerrshme që këta nuk e dinë se çfarë bëhet, luftë, në Shërbimin Infektiv.” Kështu është shprehur në këtë thirrje publike me video të orëve të fundit, Prof. Najada Çomo, nga shërbimi infektiv në QSUT.  Ndiqni mesazhin e saj me video, nga brenda spitalit ku po luftohet me koronavirusin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here