Live! Meta në konferencë për shtyp! Publikon letrën dhe nxjerr mashtrimin e abuzimin e qeverisë

0
9

 

“Ju bëj edhe njëherë të qartë letrën, për të ndihmuar KE për të qenë më i vëmendshëm me një çështje kaq kritike, siç është integriteti i Gjykatës Kushtetuese. Në formulimin e bërë krijohej përshtypja sikur problemi ishte bërë nga interpretimi i Presidentit.

dashur z.komisioner, zyra juaj lëshoi dje një paketë të zgjeruar, e mirëpres përkushtimin dhe përpjekjet në mbështetje të integrimit të vendit tim.

Mbetem shpresëplotë që vendet anëtare të mbështesim çeljen e negociatave”, tha Meta.

vijon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here