Edi Rama është ndërtuesi më i madh në histori, nuk ka lënë shesh, lulishte dhe park pa e kthyer në…

0
7

Nga Neritan Sejamini

Edi Rama është ndërtuesi me i madh ne historinë e Shqipërisë dhe ndoshta me gjere. Ka 20 vjet qe jep leje ndërtimi pa ndërprerje-ka dhëne mijëra leje ndërtimi për dhjetar miliarda euro.

Nuk ka lënë shesh, terren sportiv, lulishte dhe park pa e kthyer ne shesh ndërtimi. Ndaj është shume interesante teksa e dëgjon sot se sa i pafajshëm duket për katrahurën urbanistike dhe te ndërtimit ne Shqipëri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here