Lulzim Basha do të zhvillojë një takim ditën e nesërme me ekspertë të emergjencave civile, çfarë pritet të ndodhë?!

0
10

Nesër, e dielë, datë 01.12.2019, në orën 18:00, në selinë e PD (salla e Katit II), Kryetari Basha do të zhvillojë një takim me ekspertë të emergjencave civile; me inxhinjerë, arktitektë dhe ekspertë të fushës së ndërtimit; ish drejtues në nivel qendror dhe lokal te emergjencave civile dhe institutit te ndertimit; ish – kryetar bashkishë, ish-prefektë, etj.

Tematika: Marrja e ekspertizës më të mirë nga ekspertët, me qëllim që t’i vijmë në ndihmë qytetarëve të prekur nga tërmeti – Si është menaxhuar situata nga autoritetet, çfarë mungon dhe duhet të bëhet urgjent, si dhe vlerësimi i mënyrave më të mira për të kapërcyer situatën dhe për të garantuar sa më shpejtë RINDËRTIMIN.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here