Ish-kryeministri deklarata “bombë”: Opozitën po e udhëheqin

0
15

Ish-kryeministri Sali Berisha shprehet se pakënaqësia e Metës me partitë politike eshte me vend dhe  se është i gatshëm të tërhiqet nga policia sapo të përmbushë misionin e tij, tu kthejë të drejtën për referendum shqiptarëve.

Por sa i takon opozitës, Berisha shprehet se të bërit opozitë është e vështirë, pasi edhe udhëheq, por edhe të udhëheqin.

Sali Berisha: Çfarë ndodh kur je në opozitë? Por dhe jashtë saj. Në tërësi të udhëheq por edhe të udhëheqin. Opozitën po e udhëheqin masat e gjëra të të rinjve që po shpërthejnë stadiume njësoj si dikur për Nicolae Ceaușescu e pashembullt./ RTV Ora

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here