Meta mesazh të fortë: GJK do të mbrohet, ju garantoj që nuk do të kalohet vija e kuqe… le ta provojnë dhe do ta shohim!!!

0
14

Presidenti Ilir Meta tha në Open se: ‘E kam thene dhe e perseris tek Gjykata Kushtetuese vija eshte e kuqe dhe eshte e kuqe flake. Ju garantoj se ajo vije nuk do kalohet. Le ta provojne dhe do ta shohim. Gjykata kushtetuese do mbrohet, kjo nuk diskutohet. E perseris, le ta provojne dhe ta shohim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here