Kaos dhe protestë! Plagoset politikani dhe dërgohet në spital…

0
11

Deputeti Leu dhe këshilltari i së Majtës për Romën, i mërzitur nga shtypja dhe zyra e policisë: Ai ishte i pavetëdijshëm për disa momente, pastaj u dërgua me ambulancë në San Giovanni, ku u trajtua dhe u shkarkua në mbrëmje nga
kaos dhe i plagosur në selinë e Metropolitane të Romës. Ndërsa takimi i likuidimit të ndërmarrjes ishte duke u zhvilluar, punëtorët në rrezik po protestonin jashtë palazzo mbi Tuscolana. Karakteristikat dhe shenjat e portokallit, punonjësit kishin njoftuar se donin t’i pengonin anëtarët të takoheshin. Me mbërritjen e përfaqësuesve të Kapitolit, trazirat u nxorën, me shoqërimin e policëve të delegatëve që detyruan bllokadën. Një numër i punëtorëve mbeti në tokë, siç ndodhi edhe zv. Stefano Fassina: Disa ambulanca mbërritën në vendngjarje. Politikani, i cili sipas disa dëshmitarëve gjithashtu do të kishte humbur vetëdijen për disa sekonda, u dërgua në San Giovanni ku u trajtua për një traumë kraharori (pa thyerje ose lëndime) dhe më pas u shkarkua në mbrëmje. Live media sociale Julian Gareth Colabello shkruan në Facebook si Këshilltari Pd dhe Presidenti i Komisionit të Transparencës së XIV City Hall Romë, i cili ishte i pranishëm dhe filloi një transmetim të drejtpërdrejtë në rrjetin social: «Kjo është se si Roma është zvogëluar. Për të hyrë në likuidimin e një filiali të Bashkisë, Rrezet dhe bashkëpunëtorët e saj duhet të përdorin punëtorët e shpejtë dërrmues, këshilltarët e opozitës, sindikalistët, duke lënë të plagosur dhe plagosur në tokë. Një famë e keqe e nënshkruar nga Lemetti, Këshilltare për Buxhetin e Komunës që po dërgon në falimentim të gjitha bashkitë e Komunës thjesht duke mos i paguar ato dhe duke bërë asgjë. Në grupin që i rezistoi akuzave Këshilltarët PD Giulio Pelonzi, Ilaria Piccolo dhe Giulio Bugarini, Këshillit dhe parlamentit SI Stefano Fassina që shihni në terren dhe i cili u transportua nga ambulanca, sekretari i FP CGIL Romë dhe Lazio, Natale Di Cola dhe sekretari i përgjithshëm i Uil i Romës dhe Lazios, Alberto Civica. Një turp pa fund, një turp që Roma nuk e meriton ».

standard.al

https://roma.corriere.it/notizie/cronaca/19_ottobre_01/roma-metropolitane-caos-feriti-la-chiusura-societa-fassina-ospedale-ef324706-e470-11e9-ae1a-c38fc044b2b3.shtml

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here