Ja kush është sfiduesi i parë i Arta Markut…

0
2
SEANCA DEGJIMORE ME KANDIDATET PER KRYEPROKUROR PROVIZOR - /r/n/r/nHEARING SESSION WITH CANDIDATES FOR GENERAL PROSECUTOR -

Është regjistruar dhe kandidatura e parë për postin e Prokurorit të Përgjithshëm.

Burime nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë kanë bërë të ditur se prokurori Olsian Çelaj ka dorëzuar kandidaturën e tij për Prokuror të Përgjithshëm.

Çela aktualisht është prokuror i Prokurorisë së Krimeve të Rënda.

Ky është kandidati i parë i regjistruar për postin që aktualisht e mban Arta Marku.

Pritet që të ketë edhe kandidatë të tjerë në lidhje me postin e prokurores së Përkohshme të Përgjithshme Arta Marku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here