Përpasje e fortë! Një polic provokator mes protestuesve!

0
110

Një përpasje e fortë ka ndodhur në radhët e disa protestuesve para pak minutash. Një grup prej tyre kanë shtyrë me forcë një person që të dilte nga protesta, pasi kishin bindjen se ishte një polici civil, i futur si provokator në radhët e tyre.

Protetsuesit duket se e njihnin mirë personin në fjalë, që ishte i vetëm mes tyre dhe po ashtu, i vetëm, u largua pa bërë zë pas tensionit që shkaktoi.

Ndiqni pamjet.

Image

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here