“Mora një Oscar”. Olivia Colman, një ish-pastruese që rrëmbeu çmimin!

0
5

Olivia fitoi çmimin “Aktorja më e mirë” për rolin e saj të Mbretëreshës Anne në filmin “The Favourite”.

Të gjithë po flasin sot për aktoren Olivia Colman dhe nëse nuk e mbanit mend emrin e saj, ka ardhur koha që ta mësoni.

“Çdo vajze të vogël që po praktikon fjalimin e saj për në televizion, nuk i dihet kurrë! Punoja si pastruese dhe kalova shumë kohë duke e imagjinuar këtë”.

Ndërsa ajo filloi të emocionohej dhe të përlotej, aktores iu bë me shenjë që të përfundonte fjalimin, ndërsa ajo e mbylli duke ngritur dy gishtat lart për simbolin e “paqes”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here