Konsumimi i shpeshtë i brokolit j’u ndihmon në funksionimin e…

0
8

Një studim i kohëve të fundit tregoi se njerëzit që konsumojnë më shumë brokoli janë në gjendje më të mirë me tretjen.

Brokoli është i pasur me fibra dhe antioksidantë – përbërës që mund të ndihmojnë zorrët dhe sistemin e tretjes.

Lëvizja e rregullt e zorrëve si dhe zhvillimi i baktereve të shëndetshme brenda zorrës së trashë janë dy komponente jetike për sistemin e tretjes.

Duke ngrënë ushqime të pasura me antioksidantë dhe fibra sikurse që është brokoli, mund të luajnë një rol të rëndësishëm në funksionimin e zorrëve.

Megjithë këto studime, ende duhet të bëhen studime të tjera për të parë rolin e brokolit në për tretje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here