“Uragani opozitës!” Tel me gjemba pranë Parlamentit…do të përdoret nëse!!!

0
15

Tel me gjemba në ambientet e Kuvendit!

Policia dhe Garda kanë marrë masa për mbarëvajtjen e protestës. Por pranë ambienteve të Kuvendit është vënë re një tel me gjemba. Gazetari i Ora News Everest Dedaj thotë se ky tel me gjemba do të përdoret nëse do të ketë tentativë të protestuesve për të thyer kordonin e policisë.

Ndërkohë Policia e Shtetit bëri me dije se gjatë protestës së ditës së enjte, ka të dhëna për nxitje dhune dhe organizime me natyrë kriminale.

“Nga informacionet e mbledhura nga shërbimet përkatëse, ka të dhëna për nxitje të dhunës dhe organizime me natyrë kriminale. Synohet hyrja me forcë në sallën e Parlamentit, duke ushtruar dhunë mbi personelin që ka detyrimin ligjor të sigurojë mbrojtjen e institucionit themelor të demokracisë”, thuhet në reagim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here