Me dorëheqjen nga mandati i deputetit, Basha fton qytetarët në protestë nesër në orën 10.00, para Parlamentit!

0
5

Me doreheqjen nga mandati i deputetit, Kryetari i PD Basha fton qytetaret ne proteste neser ne oren 10.00, para Parlamentit.

‘Sovrani do të ushtrojë nesër të drejtat e tij, në orën 10.00 para Parlamentit, i cili nuk duhet të mbetet peng i krimit dhe korrupsionit, por t’u kthehet sa më shpejt Shqipërisë dhe shqiptarëve,’ thekson Basha.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here